Ευχαριστώ θερμά την αναγνώστρια Σοφία Κραββαρίτη, για τον κόπο της να ηχογραφήσει ολόκληρο το παραμύθι μου "Ο Ψιχαλίτσας".

 

Ευχαριστώ θερμά την αναγνώστρια αλλά και ποιήτρια Εύα Παυλίδου, για την υπέροχη απαγγελία του ποιήματος μου "Άσε με να σε αγαπώ". 

Ευχαριστώ θερμά την αναγνώστρια αλλά και ποιήτρια Εύα Παυλίδου, για την υπέροχη απαγγελία του ποιήματος μου "Εγκατάλειψη".

Ευχαριστώ θερμά την αναγνώστρια Μαργαρίτα Ράμπια, για την υπέροχη απαγγελία του ποιήματος μου "Θυμάσαι;".

Ευχαριστώ θερμά την αναγνώστρια αλλά και ποιήτρια Εύα Παυλίδου, για την υπέροχη απαγγελία του ποιήματος μου "Ο ύμνος των νεκρών".

Ευχαριστώ τον συνθέτη και τραγουδιστή Μιχάλη Σούμα, για την τιμή που μου έκανε να απαγγείλει το ποίημα μου "Άξιζε". 

Πόση χαρά, συγκίνηση και τιμή μπορεί να νιώσει κάποιος όταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός παραμερίζει για λίγο τον πολύτιμο χρόνο του από τις θεατρικές του παραστάσεις, για να σου προσφέρει την χαρά να δώσει ζωή σε ένα δικό σου πόνημα. Και μάλιστα λέγοντας, ότι ήθελε καιρό να το κάνει αυτό, αφού διαβάζοντας ολόκληρη την ποιητική συλλογή πριν μέρες, το ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλά άλλα.
Ειδικά όταν ο άνθρωπος αυτός έδωσε και εκείνος έναν προσωπικό αγώνα για να ξεπεράσει τους δικούς του δαίμονες, αλλά και τις δυσκολίες της ζωής, τότε το δώρο του, γίνεται ανεκτίμητο.
Αγαπημένοι μου φίλοι.... Ο Σταύρος Μαυρίδης!


Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Μιχάλη Σούμα για το υπέροχο βίντεο κλιπ που μας έφτιαξε, αλλά και για την μουσική που το συνοδεύει. Φυσικά δε θα παραλείψω την αγαπημένη φίλη και ποιήτρια Εύα Παυλίδου για την χαρά που μου έδωσε να απαγγείλει μαζί με εμένα το ποίημα μου "Σε χάνω", δίνοντας του ζωή με την υπέροχη και ζεστή φωνή της.
Ελπίζω να το απολαύσετε όσο και εμείς!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μικρή μου αναγνώστρια, αλλά και φίλη πάνω από όλα, Μαριλένα Θάνου για την υπέροχη έκπληξη που μου έκανε! Μια πολύ όμορφη απαγγελία για το πεζό μου "Χαμένος".

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ερμηνεύτρια Σταυρούλα Βλάχου, για την μοναδική απαγγελία του ποιήματος μου  "Συμπληγάδες λέξεις". 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?